Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

Detaylı Bakım Uygulama Ekipmanları

Unigrit™ Finisaj ZımparalarıUnigrit™ Finisaj Zımparaları
Homojen dağılmış kum taneleri hızlı, yumuşak ve düzenli bir zımparalama sağlar. Derin zımpara çizikleri oluşturmadığından daha az çizik çıkarıcı pasta kullanımına olanak verir. Hızlı uygulandığı ve uzun ömürlü olduğu için ekonomiktir. Geleneksel zımparalar gibi içi hemen dolmaz. Opak dahil her türlü boyada güvenle kullanılır. Su geçirmezdir. Altı hafta suyun içerisinde kalsa bile performansı etkilenmez. 1500 Kum S-1525 2000 Kum S-2025 2500 Kum S-2525 3000 Kum S-3025
Zımpara Yağlayıcı Jel 473 ml.Zımpara Yağlayıcı Jel 473 ml.
Kiri ve pislik tabakasını köpüğü ile temizler. Deterjan yapısı boyaya zarar vermeyen bir temizlik sağlar. Sadece su ileve ederek Unigrit™ finisaj zımparaları ve yüzey temizleme için mükemmel yağlayıcılık sağlar.
Sünger Zımpara Takozu 13.4 x 5.6 cm.Sünger Zımpara Takozu 13.4 x 5.6 cm.
Elin baskısının zımpara kağıdına eşit şekilde uygulanmasını sağlar. Sünger yapı dayanımlı ve elastik olmasını sağlar. Düz ve kavisli yüzeylerde kolaylıkla kullanılır. Sulu zımparalamadan sonra yüzeydeki suyu silme imkanı verir.
Dağıtıcı Şişe 355 ml.Dağıtıcı Şişe 355 ml.
Çizik çıkarıcı pasta, cila ve yoğunluğu yüksek ürünleri uygulamada kullanmak amacıyla tasarlanmış kullanımı kolay dağıtıcı şişedir.
Jant Temizleyici ve Parlatıcı 3.78 lt.Jant Temizleyici ve Parlatıcı 3.78 lt.
Ağır balata tozlarını hızlı ve verimli olarak temizleyen ve jantlarınıza profesyonel görünüm sağlayan bir üründür. Verimli temizlik ile jantlarda kullanılması tehlikeli ürünler arasında ince bir çizgi vardır. Jant Temizleyici ve Parlatıcı kullanıcıya temizlik ve güven açısından avantaj sağlar. Olağanüstü parlaklık kazandırır. Magnezyum ve aluminyum jantlar için uygun değildir.
Standard Sprey Şişe 945 ml.Standard Sprey Şişe 945 ml.
Her türlü detaylı bakım ürünlerinin konulabileceği standard sprey şişe.
Duyurular